نکاتی مهم برای کباب کردن سیر و خشک کردن گوجه فرنگی

روش های آشپزی نکات مهم برای آشپزی آموزش نکات مهم آشپزی روش های آشپزی تکنیک های آشپزی نکات مهم آشپزی نکات مهم آشپزی نکات مهم آشپزی کارایی گوجه کبابی آموزش نکات مهم آشپزی کارایی گوجه کبابی آموزش نکات مهم آشپزی آموزش نکات مهم آشپزی نکات مهم آشپزی نکات مهم در مورد آشپزی روش های آشپزی نکات مهم برای آشپزی نکات مهم آشپزی تکنیک های آشپزی کارایی گوجه کبابی

نکاتی مهم برای کباب کردن سیر و خشک کردن گوجه فرنگی


اگر شما هم برای کباب کردن سیر و خشک کردن گوجه فرنگی مشکل دارید با ما همراه شوید.

برای تهیه بعضی از غذاها نیاز است که حبه های زیادی از سیر را کباب کنید یا گوجه فرنگی را خشک کنید و ... برای این که راحت تر بتوانید این کارها را انجام دهید، می توانید از این روش ها استفاده کنید.

_ برای کباب کردن سیر قسمت بالای خوشه سیر را ببرید به طوری که حبه های سیر از هم نپاشد. سپس در ظرف کوچک مناسب فر قرار دهید و روی آن ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون بریزید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید و پس از خنک شدن و کندن پوست آن در غذا با نان و پوره سیب زمینی استفاده کنید.

_ برای خشک کردن گوجه فرنگی، آن را نصف کنید و قسمت داخل آن را در بیاورید تا زودتر خشک شود. گوجه ها را با قسمت پوست به سمت پایین روی سینی فر و با فاصله قرار دهید و در دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۶ ساعت در فر بگذارید. از فر که در آوردید، بگذارید خنک شود و سپس در ظرف بریزید. قبل از مصرف برای مدتی در آب جوش قرار دهید.

منبع : khorasannews.com

نکاتی مهم برای کباب کردن سیر و خشک کردن گوجه فرنگی

نکات مهم آشپزی, کارایی گوجه کبابی, نحوه استفاده از گوجه خشک,نکات مهم آشپزی,نکات مهم برای آشپزی,نکات مهم در مورد آشپزی,آموزش نکات مهم آشپزی,نکات بسیار مهم در آشپزی