طرز تهیه شاک شوکا

آشپزی آکا www.jahaniha.com/cat/photos آشپزی آکا آموزش آشپزی با مرغ آشپزی با مرغ آشپزی جهانی ها آشپزی رنگین آشپزی جهانی‌ها جهانی ها www.jahaniha.com/cat/photos آشپزی آنلاین آموزش آشپزی www.jahaniha.com/chat آشپزی ایرانی جهانی ها غذای ایرانی ساده www.jahaniha.com/ آشپزی آشپزی با مرغ

طرز تهیه شاک شوکا

جهانی‌ها –> آشپزی

دوستان عزیز در این مطلب با طرز تهیه شاک شوکا که یکی از غذاهای ترکیه است آشنا میشوید.

مواد لازم:

طرز تهیه شاک شوکا

طرز تهیه:

ابتدا بادمجانها را به صورت یکی در میان پوست کنده و به شکل مکعبهای کوچک خورد کنید، سپس به آنها نمک زده و برای مدتی تا زمان سرخ کردن بگذارید بمانند تا موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، سیب زمینی های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب های کوچک یا همان نگینی خورد کرده و داخل روغن سرخ کنید و بعد از آنها بادمجانها نیزسرخ شوند که بهتر است اینکار در روغن زیتون انجام شود.
سیرهای ریز شده را نیز به مدت ۲ دقیقه در ظرفی جداگانه تفت داده ، نمک، فلفل، زردچوبه را به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده به آنها اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا آب گوجه فرنگیها کاملا کشیده شود و مخلوط به حالت سس درآید، در این مرحله سس حاصله را روی بادمجان و سیب زمینی ها ریخته و ۵ دقیقه حرارت دهید، غذای شما حاضر است .نوش جان

منبع:بیتوته

با تشکر از سایت بیتوته

طرز تهیه شاک شوکا