طرز تهیه سوربات طالبی طرز پخت سوربات طالبی

طرزتهیه سوربات طالبی غذای ایرانی با گوشت آشپزی ایرانی غذای ایرانی آشپزی رنگین غذای ایرانی ساده جهانی ها جهانی‌ها آشپزی آنلاین غذای ایرانی خوشمزه غذای ایرانی خوشمزه جهانی ها تهیه سوربات طالبی آموزش آشپزی تصویری طرز پخت سوربات طالبی غذای ایرانی سریع غذای ایرانی آشپزی آنلاین www.games.jahaniha.com آموزش آشپزی ایتالیایی

طرز تهیه سوربات طالبی

جهانی‌ها –> آشپزی

در این مطلب با طرز تهیه سوربات طالبی آشنا میشوید که یک دسر خوشمزه است.

مواد لازم:

طرز تهیه سوربات طالبی

طرز تهیه :

آب شکر و آب لیمو را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، تا شکر حل شود. سپس حرارت را به مدت پنج دقیقه زیاد کنید ، تا شربت، غلیظ شود. آن گاه پوست پرتقال و زنجبیل را با شربت مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.حال طالبی را بشوئید. پوست و تخمه های آن را جدا کرده ، با استفاده از مخلوط کن ، آن را پوره کنید. در این هنگام شربت را به آن اضافه کنید. سپس سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا پف کند و سفت شود. در صورت تمایل ، می توانید در این مرحله ، رنگ خوراکی رابه پوره اضافه کنید. سفیده ی تخم مرغ و طالبی را با هم مخلوط کنید و در ظرفی فلزی بریزید، و درفریزر قرار دهید تا یخ بزند.سپس مایه را از فریزر خارج کرده ، با همزن مخلوط کنید تا به حالت نیمه جامد درآید. مجدد آن را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند ( این کار را سه بار تکرار کنید ) در نهایت مایه را به مدت هفت تا هشت ساعت در فریزر قرار دهید. برای سرو سوربات ، می توانید به جای ظرف طالبی را به شکل کنگره دار درآورید، و سوربات را با قاشق بستنی قالب بزنید و در طالبی بریزید و میل کنید.

منبع : تبیان زنجان

با تشکر از سایت تبیان زنجان

طرز تهیه سوربات طالبی

طرزتهیه سوربات طالبی,تهیه سوربات طالبی,آموزش آشپزی سوربات طالبی,طرز پخت سوربات طالبی,سوربات طالبی