طرز تهیه شیرینی با رویه موکا طرز پخت شیرینی با رویه موکا

شیرینی با رویه موکا آموزش آشپزی تصویری غذای ایرانی ساده آشپزی آشپزی ایرانی www.jahaniha.com/ www.jahaniha.com/cat/photos آموزش آشپزی ایرانی آموزش آشپزی با مرغ آشپزی رنگین www.jahaniha.comm آشپزی من در کانادا آموزش آشپزی تبیان آموزش آشپزی تصویری www.games.jahaniha.com آشپزی با مرغ www.jahaniha.com/cat/photos آموزش آشپزی ایرانی www.jahaniha.com آموزش آشپزی تصویری

طرز تهیه شیرینی با رویه موکا

جهانی‌ها –> آشپزی

دوستان عزیز در این مطلب با طرز تهیه شیرینی با رویه موکا آشنا میشوید امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

طرز تهیه شیرینی با رویه موکا

طرز تهیه :

کره و کاکائو رادر قابلمه ای مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود . 10 دقیقه آن را خنک کنید و بعد شکر قهوه ای را داخل آن نمایید و بعد ماست شل و وانیل و تخم مرغ را اضافه نموده و همه را با هم زن برقی یکی دو دقیقه بزنید تا خمیر صافی بدست بیاید . مواد خشک را به تدریج به مایه بالا اضافه کرده و مخلوط نمایید و آخر از همه گردو و خرده شکلات را اضافه کنید و هم بزنید که مخلوط شود و در یک سینی که قبلاٌ چرب شده است مواد را با قاشق مرباخوری با فاصله در سینی بگذارید و در حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت یک ربع در فر بپزید سپس با رویه موکا آن را تزئین کنید .

رویه موکا : نسکافه را در شیر حل کرده و کره و کاکائو و نمک را مخلوط نموده و بزنید تا پف کند و سفید شود و به تدریج پودر قند را اضافه نموده و مخلوط کنید شیر را به مقدار یک قاشق چایخوری هر مرتبه داخل نموده و با همزن می زنیم تا کاملاٌ پف کند سپس مایه را در قیف ریخته و روی شیرینی می ریزیم و یک تکه مغز گردو روی آن قرار می دهیم .

منبع : groohashpazi

با تشکر از سایت groohashpazi

طرز تهیه شیرینی با رویه موکا

طرزتهیه شیرینی با رویه موکا,تهیه شیرینی با رویه موکا,آموزش آشپزی شیرینی با رویه موکا,طرز پخت شیرینی با رویه موکا,شیرینی با رویه موکا